Login       den 3 februari 2023   Sök

Hämta plugin för att
läsa PDF filer:

get_adobe_reader.gif


Information om medlemskap i Bilkåren

Bli medlem!

Huvuddelen av våra medlemmar är medlemmar i någon av våra 59 lokala kårer, men det finns också möjlighet att vara enskild medlem direkt i riksförbundet.

Om du planerar att engagera dig med ett avtal som fordonsförare i hemvärnet eller i den civila krisberedskapen måste du vara medlem i en lokal kår. Du kan kontakta din närmaste kår som du hittar under rubriken Din Bilkår till vänster, eller genom att fylla i intresseanmälan nedan och kryssa för din närmaste kår så får du kontaktuppgifter till den valda kåren med e-post och vi informerar den aktuella kåren så de kan ta kontakt med dig.

Om du vill stödja oss med ett medlemskap och kanske göra punktinsatser i vår verksamhet finns också möjligheten att vara medlem i riksförbundet.  Du väljer då ”<Riksförbundet>” överst i rullistan nedan och kommer då att få vårt välkomstbrev med uppgifter om hur du betalar din medlemsavgift till din e-post. Avgiften för enskild medlem i riksförbundet är 300:-/år.

Om du senare bestämmer dig för att förändra ditt engagemang kan du flytta ditt medlemskap till en lokal kår.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via vårt centrala kansli:

Telefon:          08-579 38 890

E-post:          
kansliet@bilkaren.se

Post:              Box 5435


                      114 84 Stockholm


Det är viktigt att du fyller i samtliga uppgifter i din intresseanmälan.
Intresseanmälan
 
* Krav
Bilkårernas Bod Intresseanmälan för medlemskap Start Rikstämma Din Bilkår Min startsida Kontakta oss Om Bilkåren Tidningen Bilkåristen Ungdomsverksamhet Utbildning Verksamhet Intranät / Inloggning Uppdrag Till Elevcentralen
Copyright 2012 by Bilkåren    Personliga uppgifter