Login       den 3 februari 2023   Sök

Hämta plugin för att
läsa PDF filer:

get_adobe_reader.gif

Ungdom i Bilkåren

Är du mellan 15 och 20 år och motorintresserad? Då är Bilkåren något för dig!Bilkåren utbildar förare till Försvarsmakten och samhällets krishanteringssystem. Medlemmarna i Bilkåren är män och kvinnor över 15 år, svenska medborgare eller folkbokförda i Sverige.Oavsett hur mycket du kan om motorer och fordon, så finns det plats för dig. På våra kurser kommer du att få prova på en annorlunda fritid. Du får en möjlighet att träffa nya vänner och få ny kunskap.Vi erbjuder dig att gå ungdomsutbildning helt kostnadsfritt. Du får även förmånen att få fri kost och logi samt transport till och från kursen.Ta chansen att engagera dig som ungdom i Bilkåren!Därför ska du bli medlem i Bilkåren:-    Träffa nya vänner från hela landet-    Få en massa ny kunskap om t.ex. fordonskunskap och ledarskap-    Testa saker du aldrig har gjort förut-    Häftiga upplevelser som du inte kan få någon annanstans-    Få meriter och en bra grund inför framtiden-    Få tidningen Bilkåristen och läsa om andras historier-    Utmana dig och din körförmåga med körningar utöver det vanliga-    Få en spännande och annorlunda fritid-    Det är bra gemenskap och attityd-    Få stora utvecklingsmöjligheter både som individ och som gruppmedlem-    Möjlighet till AM-körkort, lätt MC-körkort och förarbevis på snöskoter-    Du får vara med och lära dig att hantera svåra och coola situationerHär nedan är en länk till våra utbildningar:

http://bilkaren.se/Utbildning/Utbildningskatalog2016.aspxKontaktuppgifter ungdomsrådet:Namn Kårtillhörighet E-post Mobilnummer
Almir Rifatovic Helsingborgs Bilkår almir.rifatovic10@gmail.com 070-441 33 20
Ronja Lindholm Helsingborgs Bilkår camillaronja@hotmail.com
Stina Dufva Hofors-Torsåkers Bilkår stina.dufva@telia.com
Madeleine Andersson Berslagens Bilkår madde.t.andersson@gmail.com 073- 562 99 30
Kim Ståhl Mellersta Mälardalens Bilkår sim-tjejen@hotmail.com 076-650 68 65
Pauline Orsman Ziebell Borås Bilkår pauline.o.z@live.se
Mattias Nilsson Stockholms Bilkår mattias.nilsson.95@gmail.com 076-831 61 40
Linda Ivarsson     Östersunds Bilkår lindaheyra@hotmail.com
   
Malin Dreifaldt  Representant CS malin.dreifaldt@bilkaren.se 073-991 38 09

 

Våra Utbildningar

Intresserad av en utbildning? Vill du åka på sommarläger och träffa kompisar från hela Sverige?

Läs mer om våra utbildningar genom att klicka HÄR:

 

Kursanmälan ska alltid gå via din kår, de ska intyga att du är medlem och att du har betalt årsavgiften så försäkringarna gäller. 
Om du inte har fyllt 18 år ska också målsman skriva under din kursanmälan.
Fyll i blanketten noga och glöm inte att du också ska skriva under!!

Länk till blanketter och övrig information.....

Ungdomsmarke.gif

Som medlem i Bilkåren kan du också vara med på många andra organisationers kurser - du hittar fler via länken till Frivilligportalen nedan!

Military Weekend  - För dig som vill testa på Försvaret.

Länkar (Ungdom)
Bilkårernas Bod Intresseanmälan för medlemskap Start Rikstämma Din Bilkår Min startsida Kontakta oss Om Bilkåren Tidningen Bilkåristen Ungdomsverksamhet Utbildning Verksamhet Intranät / Inloggning Uppdrag Till Elevcentralen
Copyright 2012 by Bilkåren    Personliga uppgifter